Surr og tull fra slitent hode

Jeg har omsider blitt overhveldet.

Nå har jeg så mange fysiske bøker på leselisten, og flere ventende på Storytel, og jeg måtte ta noen dagers pause. Jeg har noen perioder hvor jeg leser liknende bøker etter hverandre, og så blir jeg såpass mettet at jeg må ha noe annet. Feelgood, barnebok, dikt osv, men så er det lite av det. En ting jeg har funnet ut nå er at det er langsomt og litt trått å lese engelsk. Jeg foretrekker morsmålet.

Jeg har tatt en pause med «Earthsea», enda jeg ikke er så langt inne i den, og startet å lese «Halvgudene» istedenfor. Der flyter språket lettere og jeg trenger ikke konsentrere meg så mye.

Samboer poengterte at i disse lesefrie dagene har jeg også vært syk med masse hodepine og oppkast, og jeg antar det er en faktor.

Ikke har jeg skrevet så mye heller. Og med foten i gips får jeg ikke gjort annet enn å se på naturen. Under 2 uker til den skal av, og jeg gleder meg! Det at jeg går skjevt pga den har begynt å merkes på kroppen, jeg har litt vondt i motsatt hofte og kjenner starten av overbelastning. Derfor har jeg tenkt å holde meg mest mulig i ro frem til gipsen er av, og så heller trene litt ekstra etterpå.

Høyere kognitive evner

De siste par månedene har jeg gjort ekstra innsats for å bedre de kognitive evnene mine. De har vært skrantne og slappe en stund, og nå når helsen har blitt betraktelig bedre har jeg hatt et ønske om å trene meg selv opp igjen.

Teknikkene jeg bruker er «puslespill», eller typiske mobilapper som tetris, kosthold, lesing og mosjon (det ville vært mer av det siste uten foten i gips).

Den siste uka har jeg merket en klar tilstedeværelse av hjertebank og angst, så jeg har tatt magnesiumtilskudd. Fortsatt vilt begeistret for hvor godt det fungerer. Anbefaler å prøve det om du sliter med uro.

Skriving

Hjernen raser rundt skriveprosjekt om dagen. Ting jeg ønsker å fokusere på og ferdigstille. Selvsagt burde jeg fokusere på markedsføring, men jeg har ingen lyst til det. Nå har jeg riktignok bestilt noen nye produkter til nettbutikken, og det kan bli spennende.

Når det kommer til tekstarbeid er jeg mellom redigeringen av «Tælatuttene» og førsteutkastet til «Den snille heksa».

Kreativ blogg

Jeg føler også på at jeg har mistet så mye potensial med denne bloggen. Det var hele tiden planen å utvikle den til et eget kreativt prosjekt. Jeg antar at det fortsatt er sånn, og jeg har tenkt til å fortsette utviklingen her. Men jeg har mistet litt grepet på den i det siste. For gøy har jeg skrevet flere dikt, og tenkte det ville være morsomt å publisere fremover, men jeg har ikke kommet så langt. Gåturene mine har vært viktig for inspirasjon for både bilder, dikt og tegning, og jeg har jo ikke fått gått noen turer. Derfor har jeg heller ikke fått tatt så mye bilder, og inspirasjonen blir litt så som så.

Mangel på bevegelse har også gjort meg stiv og kombinert med omgangsyken så kan jeg ikke si annet enn at humøret i dag er litt blæh.

Teller dager nå, til gipsen er av.

Det ruller fremover, i et slitsomt sakte tempo kjennes det ut som.

0
    0
    Min handlekurv
    Din handlekurv er tomTilbake til butikken