Om Hildervinge forlag

Velkommen til Hildervinge

Jeg, Synne Rønning, startet min kreative reise i 2019 med min første utstilling. Det begynner å bli noen år siden nå. Da stilte jeg ut en rekke kreative illustrasjoner og tilbakemeldingene ga meg blod på tann.

Dette kunne, og ville, jeg gjøre bedre. Så jeg fortsatte. 

I 2021 kom min første bok på markedet, og fikk strålende kritikker. Jeg valgte da å opprette Hildervinge som et selvstendig forlag, hvor jeg kunne bevare alle rettighetene til det jeg lagde. Dessuten er kreativ kontroll kjempemorsomt.

Året etter, i 2022, opprettet jeg denne siden og bloggen. Her kan jeg tilby et overblikk over bilder og bøker jeg har til salgs, samt ta deg med på reisen.

I 2023 bestemte jeg meg for å satse videre, og tilby enda mer unike produkter.

Bok nummer 2, «Grublebom» selges blant annet som en samleutgave i begrenset opplag, og mine digitale bilder vil ikke lenger bli tatt ut i flere enn 1 eksemplar.

Så, velkommen til min fantasi. 

 

På leselisten - Elises Eventyr

Oppdag en annen verden gjennom en feminin linse. Fantasy for barn som setter pris på prinsesser, dyr, magi og eventyr. Inspirert fra berømte verk som Narnia, Brødrene Løvehjerte og H.C. Andersen sine eventyr. 

Illustrasjoner

Bon Voyage

Les mer om bildet i bloggen: https://hildervinge.no/ny-tegning-bonvoyage/  

625 kr

Svanedans – med ramme

Motivet måler 12x12cm og leveres med ramme (20x20cm i bredde. Den er rammet inn med...

825 kr

Felix – med ramme

Felix ble tegnet på høstparten av 2022. Motivet er 12x12 cm og leveres ferdig innrammet...

825 kr
0
    0
    Min handlekurv
    Din handlekurv er tomTilbake til butikken