Ny tegning denne morgenen

Jeg har holdt på i noen timer allerede. Nå er jeg ganske bestemt på å skrive ferdig førsteutkastet mitt (og så prokrastinerer jeg nok redigeringen av «Tælatuttene» litt), så jeg starter dagen med å skrive. Jeg har bestemt meg for å gjøre det i mitt tempo. Hvilket betyr at jeg gjør det jeg får til og sier meg fornøyd med det. Førsteutkastet mitt er nå på 15000 ord og er allerede et salig rot (og verre skal det bli. I dag ble det 700 nye ord, og jeg synes historien former seg fint. Det gjelder å se bort fra alt jeg må redigere senere og bare jobbe meg videre til jeg setter siste punktum i førsteutkastet.

Uansett. Etter å ha gjort meg ferdig med skriveøkten begynte jeg å tegne. Etter at denne bloggen er publisert skal jeg fokusere litt på kursene mine i 21 Draw, og videre gjøre noe husarbeid. Da går dagen brått ganske fort. Så er det litt strekk og yoga før middag og kveldskos. Livet er ganske herlig.

Denne lille, søte tingen

Tanken er å utvide butikken her med flere ting enn bilder og bøker. Jeg kan nå med glede si at de første koppene er bestilt, og jeg har tatt med noen prøver av klær med trykk. Dette er en litt innviklet ting å holde på med. Tanken var ikke å gjøre noe stort ut av det, men heller å starte å eksperimentere.

Da flere har foreslått kopper, for eksempel, ble det et naturlig sted å starte. I første omgang har jeg benyttet 3 motiv for dette, med fare for utvidelse. Jeg ønsker ikke et digert lager av ting, så det blir svært begrensede opplag.

Men jeg har fått motivasjonen til å lage flere design å sette på dette. For det er jo ganske gøy, det å se fantasien komme til live. Så i dag ville jeg lage noe koselig, og siden jeg var litt trøtt på morgenen så var det denne som kom naturlig.

Jeg begynte først med den røffe skissen og prøvde å være bevisst på noen ting jeg lærte under kursingen i går. Ikke alt ble implementert like bra, men jeg var mer bevisst på elementer denne gangen kontra tidligere.

Jeg har kommet frem til at jeg hovedsakelig liker at tegningene ser håndlagede ut, og vil ikke ha en veldig distinkt følelse av digitale medier. Derfor tegnet jeg opp den grove skissen med blyantfunksjon. Den gir litt mer ruglete linjer og en mer skisseaktig følelse enn de rene linjene man kan ordne med digitale verktøy.

Jeg skal innrømme at jeg bruker tidsbesparende teknikker likevel. Så grunnfargen ble laget ganske enkelt med en basefarge. Da er det bare å legge på detaljene. I dag slet jeg litt med denne delen. Vanligvis står jeg ikke fast her, og et øyeblikk var jeg usikker på om jeg kom lenger. Men så løsnet det. jeg bestemte meg for å bruke «vannpenn»-funksjon, for å gi den en følelse av vannfarger, men også jobbe presist.

Den kom virkelig til liv da sjatteringene kom på. Jeg er like begeistret hver gang jeg er i denne fasen av tegningen.

Og etter å ha ryddet opp i linjene var dette det ferdige resultatet. Procreate registrerte at jeg brukte 1 time og 23 minutter fra start til ferdig. Denne valgte jeg å ha uten bakgrunn, da det er lettere å tilpasse til ulike produkter. Kanskje en skolesekk, t-skjorte, kopp, klistremerker eller annet. Noen gode forslag?’

Nå er det tid for kurs. Ha en riktig fin dag, og takk for at du tittet innom!

0
    0
    Min handlekurv
    Din handlekurv er tomTilbake til butikken