Nå har jeg egen Facebook-side du kan følge

Det var en venninne som omsider ga meg pushet til å oppdrette en Facebook-side for arbeidene mine.

Jeg tok en pause fra den plattformen i 2021, og har smått vært tilbake noen måneder nå. Da jeg logget meg inn igjen renset jeg opp siden sånn at jeg skulle kjenne at det var fint og ryddig å være der. Jeg har hatt siden siden 2008, så det var mye rart som hadde samlet seg opp siden den gangen. Sider jeg ikke ville følge lenger, grupper som ikke lenger var aktuelle, folk på vennelisten jeg ikke hadde kontakt med etc.

Men med en innsats ble den så god som nyopprettet, og det kjentes ganske deilig ut. Jeg skal innrømme det.

Det føles litt som å gå på tynn is, denne reisen. Skummelt og morsomt på en og samme tid.

Nå har jeg kun hatt hjemmesiden og Instagram for arbeidene mine, og jeg kan si at det ikke har generert helt det jeg ønsket. Derfor kjøpte jeg en reklametjeneste fra Schibsted, som varer i ett år. Det har vært bortkastede penger så langt.

Skal det være nyttig må en nok kaste en god del mer penger på det enn hva jeg gjør i dag. Så det har i grunn vært en stor skuffelse. Men slike tabber er hva man lærer av. Dyrekjøpt, ja, men nyttig over tid.

Og når jeg gjør sånne tabber, så kan jeg i det minste informere deg om dem, sånn at du evt kan velge å gjøre ting annerledes.

Forfatterside

Men tilbake til Facebook.

Jeg har oppdrettet en side for arbeidene mine der. YAY!

Etter litt tenkning bestemte jeg meg for å kalle siden «forfatter Synne Rønning»

https://www.facebook.com/profile.php?id=100090704211505

Det var fordi «Hildervinge» har vært litt upresist å formidle. Selv om jeg beholder navnet på Instagram og hjemmesiden, så vil jeg ha navnet mitt på Facebook. Hildervinge er navnet på forlaget mitt, og nettbutikken, men siden på Facebook vil ha et litt bredere fang. Litt som bloggen. Her er jeg jo meg selv, og ikke en bedrift (selv om det er det også).

Som tidligere nevnt har jeg lyst til å prøve meg i tradisjonell publisering, hvor jeg tar prosjekt til et større forlag, og da blir jeg jo ikke representert med forlagsnavnet mitt, men forfatternavnet. Er jeg heldig, så har jeg gjort et godt og gjennomtenkt valg, og slipper å gjøre dette til nok en kjip lekse.

Time will tell.

Klikk gjerne på linken over og trykk følg. Jeg hadde satt så stor pris på det, og så håper jeg det blir et nærere sted å kommunisere. Mer lavterskel.

Omsider har jeg fått det for meg at jeg vil vokse et publikum for det jeg gjør, og jeg ønsker at det skal bli sett og lagt merke til. Alt starter egentlig med deg, for uten deg vil jeg aldri lykkes. Jeg vet det er en reise, og jeg er i startgropa. Målet er at det skal være en reise, og jeg vil gjerne ha deg med.

Jeg vil dele av opplevelser, erfaringer og kommer til å utvikle meg, sakte men sikkert. Verden er i konstant forandring, og muligens mer enn noensinne med de nye teknologiske sprangene. Det blir en røre å orientere seg rundt, men vi kan gjøre det sammen.

0
    0
    Min handlekurv
    Din handlekurv er tomTilbake til butikken