Masse rot, tull, tankespinn og oppdateringer

Nå teller jeg dager til gipsen skal av foten. Jeg er så sykt lei av den. Lei av å humpe rundt og å holde den tørr. Lei av kløingen og måten den føles på. Jeg kan ikke huske sist jeg har hatt så lyst til å jogge en tur, bare for å kunne bevege meg.

Så har jeg flere ting på hodet jeg gjerne bare vil få ut.

1. Jeg kjeder meg

Oh Lord, det er kjedelig å ha fot i gips og være uten transportmiddel akkurat nå. Verre er det at nesa har vært så mye i telefonen i 2 dager nå at jeg har mest lyst til å kaste den gjennom rommet eller ned i dass. Jeg savner menneskelig kontakt, og kjenner at den ekstroverte i meg skriker av frustrasjon over tafattheten i disse dager. Det er lenge siden jeg savnet å jobbe så mye!

2. Jeg har lyst på hest

Igjen. Dette varierer veldig. Akkurat nå lengter jeg og drømmer om min egen dressurhest så det nesten gjør vondt. Jeg savner den jeg var/er i stallen. Hele vesenet mitt kjennes så halvt om dagen, og jeg har ikke oppnådd samme mestring og glede med verken skrivingen eller tegningen. Dessuten skulle jeg så gjerne gjort noe fysisk som er gøy og ikke bare «for helsens skyld».

3. Det har vært en tabbe å samarbeide med Schibsted

Jupp, du leste riktig. Etter 5-6 måneder kan jeg offesielt si at de har tatt pengene og gitt omtrent nada tilbake. Fuck Schibsted for småbedrifter. De kan dra hvor peppern gror. Anbefales ikke.

4. Instagram er bare frustrerende

Jeg er så lei av Instagram. Geez. Plattformen er så full av svindel at det er helt håpløst. Dessuten er algoritmen helt umulig når det kommer til å se det jeg hovedsakelig ville se samt nå ut til de som følger kontoen min og flere. Spamkontoer, lite aktivitet, min egen lave interesse for å «se bra ut» og fokusere på «estetikk» og lage reels gjør appen rett ut kjedelig og vekst umulig på hildervingekontoen. Det eneste appen har for seg, om jeg kan si det, er reels, men jeg hater også hvordan jeg blir til en klump av ufokus og avhengighet mens jeg scroller gjennom kortsnutter med absolutt null verdi utover underholdning i timesvis. Blæh.

5. Jeg er i en leseslump

I mai har jeg lest 5 bøker, enn så lenge. Til nå den absolutt seigeste slumpen siden jeg startet utfordringen i februar. Jeg trenger bare lese 6,5 bøker for å holde meg i «rute», og det skal nok gå bra, men til og med lydbøker er et ork.

6. Er antall dager til gipsen er av foten

Yay! Om 6 dager er jeg fri.

7. Jeg er blitt invitert tilbake til årets Lions utstilling i Sarpsborg

Det var gladnytt! I november skal det igjen holdes utstilling på Lions og jeg skal stille med bilder og bøker (er planen). Det var en kjempefin opplevelse i fjor, så jeg gleder meg til å gjenta i år.

Før det har jeg noen andre arrangement som kan bli gøy.

8. Jeg er fadder, igjen

Denne gangen for lille babyen til broren min. Dåpen er i juni. Det er en liten, vakker hjerteknuser.

9. Produkter i posten

Ja, nå er produktene jeg bestilte fra printeren levert til posten og kan hentes der. Det blir sinnsykt gøy å se dem. Så nå får jeg få ut fingeren og bestille meg businesskort som jeg kan dele ut når jeg er på stands osv. Hele denne «drive en kreativ bedrift» situasjonen kan jeg ikke skryte på meg av å være fantastisk til, men det har sine oppturer.

10. Jeg mangler struktur

Jeg skjønner at de fleste utfordringene jeg har akkurat nå om dagen er et overskudd av energi og mangel på mål og struktur. Det er en slags frustrerende mellomting der jeg klør etter å jobbe mye med noe, men ikke finner noe å egentlig ta særlig tak i. Med foten i gips er det så mye her hjemme jeg ikke får drevet med, da det meste innebærer masse vann og vasking eller fysisk aktivitet som feilbelaster kroppen. Og så blir jeg irritert når jeg skriver det, for jeg føler at jeg bare lager unnskyldninger og er lat. Jeg er så lei av skjermer og tekst akkurat nå.

11. Bildene av kaninene har kommet

Som jeg skrev i tidligere innlegg har kaninene vært modeller for en kampanje. Helt proft studio og hele pakka. Som betaling fikk vi noen av bildene. Jeg kan ikke helt skryte av innsatsen til disse klumpene. Sånn er det på fremmed sted, men de var aktive og vi fikk noen actionbilder, om ikke annet. I dag har jeg plukket ut 3 bilder digitalt som jeg ønsker å få. Kanskje ender de opp på veggen. Bestilt er de.

Det var vel det?

Jeg tror det var alt for i dag. Godt å få det av brystet. Jeg hadde litt lyst til å lufte klager rundt min konstante økonomiske frustrasjon, men for det meste handler det om hvordan jeg kan få råd til å ha en hest + bidra like mye økonomisk som samboer + kjøpe bøker og tegnesaker + ha en bil, så jeg føler egentlig bare at det er ren syting fra min side. Men jeg skulle virkelig, veldig gjerne jobbet/solgt nok til å kunne kose meg med et semi-lusuriøst hestehold. Største drakampen mellom «har lyst» og «har ikke lyst» når det kommer til å skaffe hest er strengt tatt den økonomiske belastningen. Hvilket er et rent luksusproblem … sånn utenom at jeg kunne tenkt meg å starte opp som instruktør osv igjen. Ja, ja. Får ta en dag av gangen nå. Så dette var dagens kaosblogg.

Jeg skriver nok ingen i morgen, for da er det 17 mai og alle som leser dette har nok en idé av hva den dagen betyr.

Gratulerer med dagen på forskudd! Hurra, hurra, hurra!

0
    0
    Min handlekurv
    Din handlekurv er tomTilbake til butikken