Jeg har forlenget medlemskapet i NIFS

NIFS står for Norges Indie Forfatter Sentrum.

Nå har jeg vært medlem i ett år, og har valgt å forlenge ett år til for 400 kr i medlemsavgift. Jeg tror vi var 70ish medlemmer sist jeg var oppdatert på antallet. Færre er dessverre aktive, men styret og de engasjerte er flotte folk. Jeg har fått noen ordentlig trivelige bekjentskaper gjennom foreningen.

Nå planlegges Indieforfatterdagene i 2023, og jeg håper jo å få deltatt i år også. Det var en fin erfaring i fjor.

Alt i alt så er det en nyoppstartet forening, med mye som skal etableres og ordnes. Jeg har fått spørsmål om å være aktiv i styret, men avviste dette av helse og interessemessige årsaker.

Det blir likevel spennende å følge videre og se hvor de tar foreningen. Nå jobber de hovedsakelig (etter min forståelse) med kompetansehevning, og stiller ingen krav til å ha publisert noe for medlemsskap. Derfor kan det være verdt å sjekke ut om du er interessert i skriving og er i startgropen.

Det blir foredrag om publiserings og skriveprosessen, samt aktører og redaktører innad i bransjen. Man kan få med seg noen tips og triks, samt trivelige bekjentskaper.

Selv synes jeg hele forfatter»verdenen» har vært litt skummel, så det har vært fint å stikke tåa innenfor noe så lavterskel og inkluderende. Så har jeg blitt glad i det godmodige styret som jobber trutt og godt med å gi oss det beste.

0
    0
    Min handlekurv
    Din handlekurv er tomTilbake til butikken