En liten ekspandering

Det er et tema som går igjen, det at jeg kan gjøre ting bedre med «Hildervinge». Men hvordan?

Jo, jeg kunne vært mer aktiv ute blant folk, det er en ting. Jeg burde vært mer proaktiv med å tilby varene mine til forhandlere, kanskje særlig bokhandlere, og vært aktivt i kontakt med gallerier om å stille ut bildene.

Nå ekspanderer jeg smått med flere produkter, og starten av det er kopper.

Jeg bestilte 7 kopper med totalt 3 motiv som en prøverunde, for å se, og 1 er solgt. Så yay.

Jeg vurderer å bestille flere kopper med andre motiv. Jeg har også luktet forsiktig på puslespill, klistremerker og t-skjorter, men har ikke kommet dit helt enda.

Det er nå jeg kjenner mangelen på bil, for det å reise rundt, levere og tilby blir veldig begrenset når man ikke kommer seg noen vei. men alt i alt er det en unnskyldning, for hovedproblemet mitt er en dårlig oppdatert nettbutikk og generelt rot. Jeg har rett og slett ikke så god kontroll og «lageret» er spredd litt rundt omkring.

En annen ting er at jeg fortsatt ikke har business-kort, noe som tydelig har vært savnet når jeg har vært på marked osv tidligere.

Jeg starter her

Så koppene er et lite steg frem. Et bittelite.

Gjørelisten min fremover er egentlig grei nok:

 • Bestille businesskort
 • Rydde i varelageret
 • Kontakte gallerier
 • Delta på flere markeder
 • Oppdatere hjemmesiden
 • Boksigneringer
 • Ekspandere katalogen

Litt av problemet er den manglende energien til å gjøre det. Jeg håper driven kommer tilbake ettersom hverdagen oppleves enklere, og i kontrast med i fjor kjennes ikke veien så lang ut lenger. Det å blogge hjelper, for da holder jeg meg selv ansvarlig.

Jeg har stagnert litt i «reisen som kreativ» også, kjennes det ut som. Det er helt sikkert ikke sant, men det er den følelsen av at det er så vanskelig å nå ut og å gjøre salg. Hvilket heller kanskje ikke er så sant, men jeg må ut å møte folk. Det er en dørstokkmil for øyeblikket. Dessuten drømmer jeg mer og mer om et enkelt familieliv, tradisjonelle bokpublikasjoner og en hest i stallen.

Gründerlivet krever ganske mye, det vet jeg for jeg har gjort det før. Sannheten er at jaget med det frister ikke så mye akkurat nå.

Veien videre

Jeg kjenner ikke helt veien videre, og noe sier meg at det kommer til å gå mye opp og ned. Alt jeg vet er at jeg trives veldig godt med å være kreativ, koser meg med skrivingen og det å skape figurer, nye verdener og leve inn morsomme scener. Jeg synes tekstarbeid er spennende og gøy, samme med å lære om tegning. Det er gøy å se historier utvikle seg litt dag for dag, og moro å oppdatere bloggen.

Men det er andre ting også, som huset, hagen, kaninene, venner, familie og matlaging. Jeg lærer litt hele tiden, og fantaserer smått om videoredigering. Dvs at det har jeg gjort en stund, men sitter fortsatt på gjerdet.

Akkurat nå har jeg muligheten til å styre min egen hverdag og koser meg egentlig glugg i hjel med det. Jeg tror ikke jeg har hatt det så godt og trygt siden jeg gikk på barneskolen.

Jeg kunne vært «flink», hvertfall mye flinkere. Strukturert alt så det var lett å lese, så det var optimalt for folk å søke opp innleggene mine på google, skrevet i punkter, hatt et klart tema for hver blogg. Husket at folk har lav konsentrasjon og dårlig tid. Oppsøkt bokhandlere og gallerier for å få tingene mine mer på utstilling, solgt, solgt, solgt. Tjent penger, gjort navnet mitt kjent, markedsført. Engasjert meg.

Jeg skal innrømme at det er litt vondt å se andre i bransjen løpe fra meg i jakten på suksess. Flere er veldig flinke og bygger seg merkevare og navn, har foredrag, samarbeid, opplag nummer 3, boksigneringer, bannere, investert stort i stand etc. Og så er det meg som liksom er mest glad for å være med og gjøre mine egne ting.

Jeg er litt lei av å være flink, men fortsatt sugen på anerkjennelse. Med masse å lære og nok å gjøre. Historier å skrive og tegninger å lage.

Jeg skal få tatt bilder av de koppene og lagt de ut.

Håpet er å ha de ute i løpet av dagen eller morgendagen. De ble ganske fine, om jeg må si det selv.

Riktig god helg!

0
  0
  Min handlekurv
  Din handlekurv er tomTilbake til butikken