Disko, vår og bokskred

Først og fremst vil jeg gratulere mamma med dagen i dag. Håper den blir fin, og jeg er veldig glad i deg. Så vil jeg gratulerer alle med frigjøringsdagen! Hurra!

I helgen var jeg og samboer hos familien hans i Trøndelag. Vi var bedt i farens 60-årslag, og her var det full disko i Nord-Trøndelags mest interessante bokhandel. Jeg digger Primstaven. Ikke bare dro jeg hjem med 3 kolosser av bruktbøker, men jeg leverte også 6 stk av mine egne (3 av Grublebom og 3 av Elises eventyr), så bøkene mine kan nå kjøpes i butikk der.

Nå kan jeg med hånden på hjertet si at jeg har nok lesestoff. Om jeg ikke kjøper en bok til i hele år, så vil jeg fortsatt lett kunne nå lesemålet mitt med det jeg har i huset her (uten å lese noe på nytt). Men jeg har virkelig en nyfunnet kjærlighet for å samle bøker.

Dessuten fikk jeg med et par bøker til som skulle ut av hus etter ryddesjau. Så jeg er 5 bøker rikere, hvor flere er samlede verk, så totalt sett egentlig 9 bøker. Ikke verst.

Siden jeg med tid og stunder (evt ganske snart) ønsker å skrive for ungdom og unge voksne, så er det naturlig å sjekke ut de mest profilerte stemmene innad i sjangeren. Samt litt norsk fantasy jeg ikke hadde hørt om. Det er alltid spennende. Skogland har jeg lest før, for lenge siden, men tenkte å lese den igjen, Da lånte jeg boken, så denne ble et fint tilskudd til bokhylla. Ringenes Herre har jeg fra før, men jeg likte denne utgaven bedre, så den ble med. Den mørke materien – triologien har jeg hatt lyst til å lese, og ikke fått gjort, og så gøy å få den på morsmålet. Halvgudene var helt ukjent for meg, så den blir artig å plukke opp.

Siste boken var en kokebok jeg glemte å ta bilde av. Sjansen for at jeg leser den fra A-Å er minimal på det beste. Men bla i den vil jeg.

Hjem kjære hjem

Vi kjørte sørover i hele går, etter å ha vært innom en god venninne, og kom hjem til 3 selskapsyke nøster. Poker, Corny og Chili har vært hjemme alene med tilsyn. Det var første gang for kaninene og hadde gått bra.

Morgenen har gått med til rydding og husvask her. Helgen ga utspring til nye idéer, så tanken var å sette meg ned for å utforske disse mer konkret. Jeg ville bare slenge ut en liten blogg for å vise at det er liv i meg og stadig noe som skjer.

Foten er fortsatt i gips, riktignok, og nå må jeg si jeg er lei. Det blir godt å få den av. Da tenker jeg at det blir rett ut i hagen og kjøre en siste kamp med røttene i år før myggen kommer for fult. Ha en riktig fin uke, og en fortsatt trivelig mai.

Våren er her, og det er så deilig!

her skal det skrives .. og jobbes litt.

0
    0
    Min handlekurv
    Din handlekurv er tomTilbake til butikken